За TravelLine

От 2008 местата за настаняване увеличават своите онлайн приходи с TravelLine. Създаваме IT услуги
за управление на хотели, разработваме хотелски websites и подпомагаме местата за настаняване да увеличат онлайн приходите си.
TravelLine сега се разширява в световен мащаб с офиси в САЩ, Европа и Азия.

Как помагаме на хотели

TravelLine command

TravelLine е международна софтуерна компания, която създава иновативни инструменти за управление и изгражда зашеметяващи websites за хотелската индустрия.

От 2008 насам помогнахме на над 12000 хотела по целия свят да оптимизират работния процес и да увеличат онлайн продажбите си с нашите уникални облачно-базирани решения за управление.

Екипът ни от опитни разработчици е разработил и над 560 хотелски websites, осигуряващи увеличен онлайн трафик и максимални приходите за нашите клиенти.

За TravelLine Bulgaria

"След повече от 15 години изключителен професионален опит в туристическата индустрия реших да създам собствена компания. Работих на всички нива в хотелиерството до Генерален Мениджър на 5-звезден Хотелски Комплекс със 778 стаи и действах като Оперативен Мениджър Хотелска Верига. Бях любопитен и имах възможността да се запозная с новите тенденции в туристическия бизнес и затова се фокусирах върху бъдещата приложимост на дигитализацията в хотелите.

TravelLine

Нашата първоначална среща с TravelLine беше изключително интересна и вълнуваща и тогова можехме да мечтаем само за такова успешно и добро сътрудничество, което установихме днес. През август 2016 проведохме първия разговор с г-жа Елена Морозова, мениджър на Международния отдел в TravelLine. Тя беше толкова отдадена да даде колкото е възможно повече информация и да ни увери във високотехнологично ниво на разработените решения на TravelLine.

TravelLine Bulgaria

В самото начало не бяхме запознати с всеки един детайл, запознахме се с екипа зад TravelLine и силно вярвахме, че тези решения бяха и са изключително иновативни и искахме да създадем нова бъдеща възможност за хотелиерите в България, като представляваме и предлагаме тези решения.

TravelLine Bulgaria е създадена като една смела мечта!

През 2017 г. стартирахме презентации на Решенията на първите потенциални клиенти в България. Беше много трудно, от една страна, но от друга беше много вълнуващо. В началото никой не искаше да ни обърне специално внимание. Ние основно предлагахме Решенията на нашия кръг, приятели, познати, колеги и хотелиери, с които сме имали различни сътрудничества и добри взаимоотношения през миналите години. Дори си спомням, когато предложих TL Booking Engine на един хотелиер, който сега е наш Партньор, той отговори: "Кой ще прави резервации чрез нашия сайт? Това не е реалистично!

Колегите от Международния отдел на TravelLine са близко до нас и ни подкрепят по всички възможни квалифицирани начини, използвайки активно всички начини за комуникация. Процесите са гладки и перфектно организирани. Някои от новосъздадените функции, които са достъпни за всички хотели, се основават на инициативите на TravelLine Bulgaria.

През 2018 г. в категория "Иновации" TravelLine Bulgaria бе удостоена с наградата "Иновационен Проект на Годината за Съвременни Технологии" на 35-то Международно Туристическа Изложение Holiday & Spa EXPO 2018 и от Министерството на Туризма на Република България за "Иновативни Услуги и Технологични Решения в Туристическата Индустрия" на Годишните Награди в Туризма 2018.

Сега след 6 години на българския пазар ние доказахме, че TravelLine предлага най-добрите облачно базирани високотехнологични решения и съпорт. Това ни мотивира да работим още по-усилено и да се стремим да изграждаме дълготрайни партньорства, да добавяме нова стойност и да развиваме иновативни функции всеки ден, стъпка по стъпка да постигаме по-високи цели и да отговоряме на очакванията и исканията на нашите Партньори.

Нашите клиенти - Партньори са невероятни хотели, малки къщи за гости, семейни хотели, уелнес, зимни и морски комплекси, висококатегорийни хотели, Вериги Хотели с изключителни екипи!

TravelLine Bulgaria постига невероятни резултати в онлайн продажбите. Ние растем заедно и ставаме по-силни като един екип с всички наши клиенти- партньори!"

Стефан Карапанчев
CEO TravelLine Bulgaria

CEO TravelLine Bulgaria

Повече от 12000 хотела

Наши партньори

Booking.com
Premium partner TripAdvisor
expedia.com
Oracle
1C-Bitrix
Gold partner Microsoft
Trivago