Отзиви от наши клиенти

Комплекс за винен и спа туризъм СТАРОСЕЛ
г-н Пламен РОГОВ
Отдел Маркетинг
Комплекс за винен и спа туризъм СТАРОСЕЛ

„Проведената среща при нас в Комплекс за винен и СПА туризъм «Старосел» ни даде много полезна и нeобходимата информация и ни убеди в необходимостта ни от ползването на продуктите на TravellLine.

Избрахме и от 08.2017 ползваме TL Booking Engine, TL Channel Manager, TL Reputation.

Всекидневната работа с Channel manager е разковничето на добрата ни работа. Reputation само допринася за успешното ни представяне и подобряване на ефекта от отговарянето на коментари на гости. Всички функции са удобни, Еxtranet-а е лесен за нас.

Съвместна работа с екипа на TravelLine по процеса по внедряване, обучение, тестване оценяваме като отлична,и вече препоръчваме платформите на наши колеги.”

КООП **** Хотел СОФИЯ
г-н Павел ГАНЧЕВ
Мениджър Продажби & Маркетинг
КООП **** Хотел СОФИЯ

„Преди всичко искам да благодаря за професионалното отношение и отзивчивостта, които получаваме от Ваша страна.

Също така искам да изкажа искреното си удоволствие от работата с Channel Manager на TravelLine, който вече шести месец COOP 4* HOTEL SOFIA ползва. TL Channel Manager предлага на целия ни екип възможността да управлява до най-малката подробност представянето на хотела в Online резервационните канали. А що се отнася до мобилното Ви приложение, то е истинско удоволствие.

Приятният interface и достъпността на платформата позволяват спестяването на доста време за наглед рутинни операции. И на последно място, но разбира се не най-маловажното е бързата реакция на целият технически екип, който стои зад платформата.

Пожелавам Ви и в бъдеще да имате много и доволни клиенти и да не спирате да се развивате!”

Хотел Лилия **** ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ
г-жа Ния Крайчева
Маркетинг Мениджър
Хотел Лилия **** ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ

„Партньор сме на TravelLine Bulgaria от 04.2017. Работим с Booking Engine - изключително функционално действащо средство за онлайн резервиране, позволяващо настройване на всички типове настаняване, типове изхранване, и всякакви дребни детайли по параметрите на заявката. Обучението беше подробно, добре организирано, колегите от Travelline обсъдиха с нас всички касаещи ни въпроси.

Предпочитаме и ползваме основно мобилната версия на Extranet-a на TravelLine. Дефинираме различни Rates (Best Offer, Early booking, Free nights, Hot Deal, Long stay, Customer rate, Upgrade Rates), както и дори по специализирани мероприятия прилагаме директни промокодове.

Доволни сме от последващата съвместна работа, колегите от TravelLine продължават да ни съветват как да работим и да се развиваме, което ни позволява да генерираме повече директни резервации.

TravelLine се развива с всеки изминал ден!

Благодарим Ви за всеотдайната работа!“

SILVER HOTEL **** SOFIA (ZOO Hotel)
г-жа Мила ЕНЧЕВА
Комплексен Управител
SILVER HOTEL **** SOFIA (ZOO Hotel)

„SILVER HOTEL **** SOFIA работи съвместно с TravelLine от април 2017, ползвайки TL Booking Engine. Модулът TL Booking Engine e изключително удобен за работа, лесен за ориентиране от клиентите, с добра визуализация. Всичко, което има е лесно и разбираемо за употреба, и има достатъчно информация.

Оценявам процеса (по внедряване, обучение, тестване) на много добро професионално ниво. Работи се лесно с екипа на TravelLine и се получава достатъчно информация, отговаря се бързо и точно.

Вече сме препоръчвали TravelLine за съвместно сътрудничество на наши колеги.”

Hotel SAMOKOV **** BOROVETS
г-жа Петя ТЕНЕКЕВА
Ръководител Маркетинг
Hotel САМОКОВ **** к.к. БОРОВЕЦ

„От месец юни 2017 ползваме Система за Онлайн резервации TravelLine Booking Engine, която дава възможност на нашите клиенти да резервират сами стаи директно през интернет страницата на хотела и спестява време за кореспонденция, при комисионна по-ниска, в сравнение с ОТА.

Процесът по внедряване, обучение, тестване, и последваща съвместна работа с екипа на TravelLine е много добър.

Препоръчваме TravelLine Bulgaria за съвместно партьорство на наши колеги от туристическия бранш.”

Семеен Хотел Агонцев СОФИЯ
г-жа Мария ТЕНЧОВА
Управител
Семеен Хотел Агонцев СОФИЯ

„Използваме решенията на TravelLine: WebPMS & Channel Manager & online Booking Engine. Много съм доволна от цялостното обслужване от интегрирането до обучението!

Extranet-a е лек и удобен за работа и управление, след първоначалната настройка и обучението не остават неясни неща и всичко тръгва бързо.

TravelLine улеснява работата и подобрява заетостта.

Платформите на TravelLine са едно цялостно решение за подобряване на работата и обслужването на всеки хотел!”