Отзиви от наши клиенти

COOP 4* HOTEL SOFIA
г-н Павел ГАНЧЕВ
Sales & Marketing Manager, COOP 4* HOTEL SOFIA
www.coophotel.bg

„Преди всичко искам да благодаря за професионалното отношение и отзивчивостта, които получаваме от Ваша страна.

Също така искам да изкажа искреното си удоволствие от работата с Channel Manager на TRAVELLINE, който вече шести месец COOP 4* HOTEL SOFIA ползва. TRAVELLINE Channel Manager предлага на целия ни екип възможността да управлява до най-малката подробност представянето на хотела в Online резервационните канали. А що се отнася до мобилното Ви приложение, то е истинско удоволствие.

Приятният interface и достъпността на платформата позволяват спестяването на доста време за наглед рутинни операции. И на последно място, но разбира се не най-маловажното е бързата реакция на целият технически екип, който стои зад платформата.

Пожелавам Ви и в бъдеще да имате много и доволни клиенти и да не спирате да се развивате!”

КОМПЛЕКС ЗА ВИНЕН И СПА ТУРИЗЪМ „СТАРОСЕЛ“
г-н Пламен РОГОВ
Отдел Маркетинг, КОМПЛЕКС ЗА ВИНЕН И СПА ТУРИЗЪМ „СТАРОСЕЛ“
www.starosel.com

„Проведената среща при нас в Комплекс за винен и СПА туризъм „Старосел“ ни даде много полезна и нeобходимата информация и ни убеди в необходимостта ни от ползването на продуктите на TravellLine.

Избрахме и вече повече от 4 месеца ползваме - TL Booking Engine, TL Channel Manager, TL Reputation.

Всекидневната работа с Channel manager-а е разковничето на добрата ни работа. Reputation manager-а само допринася за успешното ни представяне и подобряване на ефекта от отговарянето на коментари на гости. Всички функции са удобни, Екстранет-а е лесен за нас.

Съвместна работа с екипа на TRAVELLINE по процеса по внедряване, обучение, тестване оценяваме като отлична, и вече препоръчваме платформите на наши колеги.”

Hotel SAMOKOV 4* BOROVETS
г-жа Петя ТЕНЕКЕВА
Ръководител Маркетинг, Hotel SAMOKOV 4* BOROVETS
www.samokov.com

„От месец юни 2017 ползваме Система за Онлайн резервации TRAVELLINE Booking Engine, която дава възможност на нашите клиенти да резервират сами стаи директно през интернет страницата на хотела и спестява време за кореспонденция, при комисионна по-ниска, в сравнение с ОТА.

Процесът по внедряване, обучение, тестване, и последваща съвместна работа с екипа на TRAVELLINE е много добър. Препоръчваме TRAVELLINE за съвместно партьорство на наши колеги от туристическия бранш.”

SILVER HOTEL 4* SOFIA
г-жа Мила ЕНЧЕВА
Комплексен Управител, SILVER HOTEL 4* SOFIA
www.silverhotelbg.com

„SILVER HOTEL 4* SOFIA работи съвместно с TRAVELLINE от април 2017, ползвайки TL Booking Engine & TL ChannelManager. Модулът TL Booking Engine e лесен и удобен за работа, лесен за управление от клиентите, с добра визуализация. Всичко, което има е лесно и разбираемо за употреба и има достатъчно информация.

Оценявам процеса (по внедряване, обучение, тестване) като много добър. Работи се лесно с екипа на TRAVELLINE и се получава достатъчно информация, отговаря се бързо и точно.

Вече сме препоръчвали TRAVELLINE за съвместно сътрудничество на наши колеги.”

Family Hotel Agontsev
г-жа Мария ТЕНЧОВА
Управител Family Hotel Agontsev
hotelagoncev.com/en/hotel-agoncev/

„Използваме решенията на TRAVELLINE: TL WebPMS, TL ChannelManager & online TL Booking Engine.

Много съм доволна от цялостното обслужване от интегрирането до обучението! Extranet-a е лек и удобен за работа и управление, след първоначалната настройка и обучението не остават неясни неща и всичко тръгва бързо. TRAVELLINE улеснява работата и подобрява заетостта.

Платформите на TRAVELLINE са едно цялостно решение за подобряване на работата и обслужването на всеки хотел!”

Хотел Лилия ****, Златни пясъци
г-жа Ния Крайчева
Маркетинг Мениджър, Хотел Лилия ****, Златни пясъци
www.hotellilia.com

„Партньор сме на TravelLine Bulgaria от 04.2017. Работим с Booking Engine - изключително функционално действащо средство за онлайн резервиране, позволяващо генерираните на всички типове настаняване, типове изхранване, и всякакви дребни детайли по параметрите на заявката. Обучението беше подробно, добре организирано, колегите от Travelline обсъдиха с нас всички касаещи ни въпроси. Предпочитаме и ползваме основно мобилната версия на Extranet-a на TravelLine. Също така дефинираме освен различни Rates (Best Offer, Early booking, Free nights, Hot Deal, Long stay, Customer rate, Upgrade Rates) и такива по специализирани мероприятия, където прилагаме директни промокодове.

Доволни сме от последващата съвместна работа, колегите от TravelLine продължават да ни съветват как да работим и да се развиваме, което ни позволява да генерираме повече обороти.

TravelLine се развива с всеки изминал ден!

Благодарим Ви за всеотдайната работа!“